Set on a hill overlooking Lake Lugano in Switzerland, the Comano Villa uses a vast expanse of second-floor glass to maximize the views. The main building is composed almost entirely of black-stained concrete, which was cased in rough-grained wooden boards to provide added texture. Wooden floors add a touch of warmth, both downstairs — where you’ll find several bedrooms, baths, and a sitting area — and up. The latter holds the dining area, kitchen, living room, and master bedroom, all connected by a lake-facing terrace that runs the length of the dwelling.

Advertisements

Written by Chris Idolize

Winning Starts Here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s